Kontakt | ONLINE-Katalógus | Magunkról | Partnereink INCOMING

Egyéni utazás: Pousadas - Portugália

Szállásárainkat az egyéni utazási igények maximális kielégítése érdekében éjszakánként határoztuk meg.

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK: a szállást a feltüntetett ellátással.

AZ ÁRAK NEM TARTALMAZNAK: repülőjegyet (budapesti és bécsi indulás is lehetséges!); reptéri illetéket; transzfert (reptér - szálloda - reptér); stornóbiztosítást (köthető 5%); baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

REPÜLÉSI INFORMÁCIÓ: budapesti és bécsi indulás is lehetséges
A bécsi reptérre parkolóbérlet váltható! Kérje aktuális ártájékoztatónkat! 

BUDAPEST - LISSZABON - BUDAPEST: naponta (péntek és vasárnap kivételével) közvetlen járat; ill. a hét bármely napján 1 európai átszállással

BÉCS - LISSZABON - BÉCS: a hét bármely napján 1 európai átszállással

Repülőjegy irányár: kb. 30.000,- Ft / fő-től + illeték

AKTUÁLIS KEDVEZŐ REPÜLŐJEGYÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN

A portugáliai pousada-k árai feltöltés alatt!

Térkép - Pousadas

Alvito / Castelo de Alvito

A gyönyörű szálloda egy XV. századi felújított kastélyban kapott helyet, Alvito faluban. A középkori kastély egykori mezőgazdasági részét, most gyönyörű kerté alakították át.
A szálloda felszereltsége: 19 szoba + 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, parkoló, úszómedence, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: poolbár, vadászat, kenu, lovaglás, kerékpártúrák.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Beja / Sao Francisco

Beja történelmi központjában a felújított, egykori XIII: századi zárdában található a szálloda. A régi, misztikus hagyományokat kitűnően ötvözi a mai korban elvárt kényelemmel, így a kifogástalan felszolgálás, a helyi konyha különlegességei tökéletes feltöltődést kínálnak a testnek és léleknek egyaránt.
A szálloda felszereltsége: 34 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, étterem, bár, minibár, széf, medence, parkoló.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, lovaglás, gyalogtúra, hajózás, vízi sportok, hőlégballon, íjászat.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Belmonte / Concento de Bemonte

A Serra da Esperanca lejtőin, alig 1 km-re Belmonte városától, az egykori zárda romjait felújítva alakították ki a szállodát.
A szálloda felszereltsége: 23 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, étterem, bár, minibár, parkoló, medence.
Sport- és szórakozási lehetőségek: horgászat, lovaglás, gyalogtúra, családi játékok, poolbár.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Estremoz / Rainha Santa Isabel

A mai szálloda egykori épülete az Estremoz kastély, melyet Dénes király ajándékozott feleségének, Izabella királynőnek. Az építőelemek a legjobb minőségűek, akárcsak a belső dekorációban felhasznált legfinomabb anyagok és antik bútorok. A kastély kertjéből és a medencéből csodálatos kilátás nyílik Estremoz városára és az alentejoi síkságra.
A szálloda felszereltsége: 31 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, konferencia lehetőség, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, gyalogtúra, kerékpáros és egyéb tematikus utak, poolbár.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Evora / Loios

Az UNESCO által Világörökségnek nyilvánított Évora városának történelmi központjában áll a szálloda, amely eredetileg kolostorként működött. Az itt tartózkodás alatt újraéled a történelem, minden kő és tárgy a múltat eleveníti meg, viszont a szerzetesek egyszerű szobái, mára gazdagon berendezett szállodai vendégvendégszobákká alakultak.
A szálloda felszereltsége: 31 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, étterem, bár, úszómedence.
Sport-és szórakozási lehetőségek: vadászat, kulturális túrák, városi és hegyi biciklis túrák, hőlégballon, lovaglás, céllövölde és rafting.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Guimaraes / Santa Marinha

Guimaraes történelmi központja mellett, a városra néző dombocskán található a XII.sz.-ból fennmaradt Szent Ágoston kolostor, mely mára 1985-ben, az újjáépítés után megkapta a Nemzetközi Építészeti díjat. A Penha park, a kis kertek, a gránit díszítésű belsőépítészet, a gazdag portugál festett csempék, a városra tekintő hangulatos balkonok és teraszok együtt a nagyszerű gasztronómiával és helyi borokkal - mind maradásra késztetik az ide látogatót.
A szálloda felszereltsége: 49 szoba, 2 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: lovaglás, céllövölde, gyalogtúrák, golf, poolbár, kerékpározás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Mesao Frio / Solar da Rede

A Douro borvidék közepén található a Solar de Rede pousada, lélegzetelállító kilátással a Douro folyóra. A 27 hektáros szőlőhegyen fekvő XVIII. századi  quinta /kisebb szőlőbirtok/ a látogatók számára lehetőséget nyújt a helybeliek szőlőtermesztéshez szorosan kapcsolódó mindennapjainak a megismerésére.
A szálloda felszereltsége: 21 szoba, 8 lakosztály, légkondicionált szobák, úszómedence, étterem, bár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: hajózás a Douro folyón, golf, vadászat, halászat, kerékpártúrák, gyalogtúrák, snooker, madármegfigyelés.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

Obidos / Castelo

A szálloda egy évszázados, hangulatos várkastélyban kapott helyet, amelynek várfala körülöleli Obidos faluját. A falu tipikus fehér házival, kék díszítéseivel, virágos ablakaival, szűk, macskaköves utcáival kedvelt turisztikai attrakció.
A szálloda felszereltsége: 9 szoba, légkondicionált szobák, étterem, bár, minibár, teraszos bár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, vízi sportok, hajóutak, evezés, kocsis séták, lovaglás, golf.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

PALMELA / CASTELO DE PALMELA

A régi kolostorfalakkal körülvett kastély ma szállodának ad otthont. Az épület egy tekintélyes dombon található különleges panorámával. A környéken kitűnőek a borok és a helyi konyha, e mellett remek lehetőségnek kínálkozik a közeli Costa Azul (kék part) vagy az Arrábida Nemzeti Park megtekintésére.
A szálloda felszereltsége: 26 szoba, 2 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, konferenciaterem, étterem, bár, teraszos bár, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: hajókázás, kerékpártúra, lovaglás, hőlégballon, búvárkodás, kenu, paintball, golf, delfinles.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

QUELUZ LISBOA / D. MARIA

A portugál Versailles-ként ismert előkelő kastélyban alakították ki a szállodát.
A szálloda felszereltsége: légkondicionált szobák, liftek, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, minibár, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: golf, kaszinó, tengerpart.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SETUBAL / SAO FILIPE

A szálloda a S.Filipe erődben található, csodálatos kilátással a Sado torkolatra, a Troia félszigetre és a távolban az Atlanti óceánra. Egy pohár helyi muskotályos bor mellett a bástyák teraszáról kémlelve a naplementét feledhetetlen estében lehet részünk.
A szálloda felszereltsége: 15 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: séták-gyalogtúrák, vadászat, golf, vízi sportok, horgászat, búvárkodás, hajózás, hőlégballon, paintball, delfinles.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

VILA NOVA DE CERVEIRA / D. DINIE

A szálloda egy kis XIII. sz.-i kastélyban található, ahol az egyes szobákhoz, lakosztályokhoz külön udvar tartozik, megteremtve így a vendégek teljes önállóságát. A kastély ódon falai között gyönyörű a kilátás a Minho folyóra.
A szálloda felszereltsége: 29 szoba, légkondicionált szobák, konferenciaterem, étterem, bár, minibár, úszómedence.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, golf, séták-gyalogtúrák, kerékpározás, hajózás, vitorlázás, evezés, kenu, lovaglás sétakocsikázás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

VILA POUCA DA BEIRA / CONVENTO DESAGRAVO

Az épület a XVIII. században épült, de mára már a vendéglátás minden komfortkövetelményének megfelel. A Serra da Estrela és a Serra da Acor hegység közelsége romantikus és békés atmoszférát teremt.
A szálloda felszereltsége: 24 szoba, légkondicionált szobák, liftek, kerekes székes közlekedés, úszómedence, teniszpálya, játékszoba, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: piknik, vadászat, játszótér gyerekeknek, horgászat, kenu, hegymászás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

VILA VICOSA / D. JOAO IV.

A történelmi városban, az egykori zárda helyén található a szálloda. Szobái tele legendával és mesékkel felelevenítik az apácák életének történeteit.
A szálloda felszereltsége: 34 szoba (egybenyithatóak is), 2 lakosztály, légkondicionált szobák, kerekes székes közlekedés, úszómedence, poolbár, minibár, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: séták-gyalogtúrák, hőlégballon, családi játékok, snooker.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

ALCÁCER DO SAL (D. AFONSO II.)

A történelmi jellegű Alcácer do Sal kastélyban, amely Lisszabontól nem messze fekszik, található a Pousada D.Alfonso II.
A kastély 5000 éves múltra tekint vissza, egészen a neolitikumig, ahol nagyon jelentős arab és római kori kulturális örökséggel találkozhatunk. A pousadaból gyönyörű kiltás nyílik a Sado folyó völgyére.
A szálloda felszereltsége: 33 szoba, 2 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, mozgássérültek részére közlekedők, úszómedence, parkoló, étterem, bár, terasz, minibár, valutaváltó, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: horgászati és vadászati lehetőség, golf, kirándulási lehetőségek a környéken.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

AMARES / SANTA MARIA DO BOURO

Braga városa és a Gerés hegység között található a szálláshely. Az egykori cisztercita kolostor mai felújításában is a portugál építészet legkarakterisztikusabb vonásait viseli magán.
A szálloda felszereltsége: 32 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: poolbár, snooker, tenisz, horgászat, lovaglás, kerékpártúra, hajózás, hegyi túrák a Gerés-hegységben, madármegfigyelés, golf, vízi sportok, célllövőpálya, paintball.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

ARRAIOLOS / N. SRA. DA ASSUNCAO

Az Arraiolos völgyében fekvő XVI. századi zárda felújítása után jött létre a szálloda. A létesítmény remek példája a hagyományos és modern portugál építészet tökéletes összhangjának. Ugyanakkor az egykori zárda szigorúsága, mára már teljes mértékben a vendégek kényelmét szolgálja. Egy remek lehetőség a világhírű arraiolosi szőnyegkészítés technikájának megismerésére.
A szálloda felszereltsége: 32 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek étterem bár, minibár, parkoló, széf.
Sport- és szórakozási lehetőségek: tenisz, poolbár, vadászat, kerékpár és gyalogtúrák, lovaglás és kenuzás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

CRATO / FLOR DA ROSA

Egy vár, egy zárda, és egy kastély, melyek különböző korokban épültek, ezekből alakult ki végül a tökéletes harmóniájú szálloda. A középkori épületegyüttes hangulata a lovagi kor vendégszeretetét idézi.
A szálloda felszereltsége: 24 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, széf.
Sport-és szórakozási lehetőségek: céllövölde, horgászat, golf, lovaglás, solymászbemutatók, medence, snooker.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

GERÉS / CANCADA / SAO BENTO

A Peneda / Gerés Nemzeti Park szívében egyedi környezetben található a szálloda, lélegzetelállító kilátással a Cávado folyóra és a békés Canicada gátra.
A szálloda felszereltsége: 29 szoba, légkondicionált szobák, úszómedence, parkoló, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, vízi sportok, hajótúra, lovaglás, gyalogtúra, gyógyfürdő, túrák a Nemzeti Parkban.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

MANTEIGAS / SAO LOURENCO

Az Estrela hegység csúcsán található, gyönyörű kilátással a Zezere folyó völgyére, a helyi stílusban épült szálloda. Ez az ideális hely Portugália leghíresebb sajtjának, az ízletes Serra sajtnak a szülőhazája. A vendégek télen a téli sportoknak hódolhatnak itt, nyáron pedig fürdőzhetnek a természetes sós tavakban.
A szálloda felszereltsége: 21 szoba, étterem, parkoló, bár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: horgászat, madármegfigyelés, kocsi túrák, hőlégballon, helikopteres repülés.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

MARAO / SAO GONCALO

A Marao hegység csúcsán, a környező hegyek és a Tamega völgy gyönyörű látványával, alig 20 km-re Amarante városától található a szálloda, amely ideális hely a kikapcsolódásra vágyók számára.
A szálloda felszereltsége: 14 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, étterem, bár, minibár, parkoló.
Sport- és szórakozási lehetőségek: golf, gyalogtúra, céllövölde.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

MURTOSA TORREIRA / RIA

A szálloda természetvédelmi területen fekszik Murtosa és S. Jacinto között. Az erkélyekről szépséges kilátás nyílik Aveiro Velencére emlékeztető csatornáira (ria), ahol békés estéken a halászokat is megfigyelhetjük hagyományos bárkáikon.
A szálloda felszereltsége: 19 szoba, légkondicionált szobák, úszómedence, teniszpálya, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, horgászat, madármegfigyelés, hajós és csónakos kirándulások, lovaglás, kerékpározás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SAGRES / INFANTE

Algarve régióban – Dél-Portugáliában, Sagres falucskában található a szálloda fantasztikus kilátással az Atlanti-óceánra.
A szálloda felszereltsége: 38 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: golf, lovaglás, búvárkodás, kerékpározás, vízi sportok, horgászat, séták-gyalogtúrák, mély tengeri horgászat, hajózás, vízi park.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SANTA CLARA-A-VELHA / SANTA CLARA

A Santa Clara szállodát S.Vicente – Portugália legszebb partszakaszának – strandjainak közelében találjuk. Egyedi fekvését a környező dombok látványa és a Santa Clara duzzasztógát közelsége tovább fokozza. A nyugodt környezet, a szálloda terasza és az úszómedence igazi kikapcsolódást ígér.
A szálloda felszereltsége: 18 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, parkoló, étterem, bár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: kerékpár, horgászat, hajókázás, motorcsónak, evezés, szörf, gyalogtúrák.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SANTIAGO DO CACÉM / QUINTA DA ORTIGA

Quinta da Ortiga igazi falusi, alentejoi farmjellegű környezetben fekszik, pár percre a várostól és S.Vicente gyönyörű partvonalától, strandjaitól. Az épületben találunk egy kedves kis kápolnát, teraszos kertet és úszómedencét. Szép kilátással a környező dombos-völgyes vidékre.
A szálloda felszereltsége: 13 szoba, légkondicionált szobák, úszómedence, parkoló, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, szörf, kerékpár túrák, hajózás, kocsikázás, lovaglás, madármegfigyelés, paintball.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SOUSEL / SAO MIGUEL

Az alentejoi síkságra néző dombon találjuk a békés S.Miguel-t. A belső dekorációt a vadászati témák inspirálták, ennélfogva az évek során sokan megfordultak itt a vadászat és az ínyenc konyha kedvelői közül.
A szálloda felszereltsége: 28 szoba, 4 lakosztály, légkondicionált szobák, úszómedence, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: séták-gyalogtúrák, kerékpározás, lovaglás, kenu, céllövölde, vadászat, solymászat és íjászbemutatók.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

TORRAO / VALE DO GAIO

Az Alentejo régió szívében, a Vale do Gaio gátnál található a gyönyörű szálloda. Ideális hely a pihenésre, sétára hajókázásra, horgászatra vagy vadászatra. A naplemente és a gát látványa a teraszról feledhetetlenné teszik a nyaralást.
A szálloda felszereltsége: 14 szoba, légkondicionált szobák, étterem, bár, parkoló, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, kerékpár, lovaglás, hajózás, hőlégballon, kenu, íjászat, evezés, paintball.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

ALIJÓ / BARO DE FORRESTER

A Douro borvidék szívében, a régi Alijó faluban találjuk a szállodát, az úgynevezett „quintas” -kis birtokok a Portó-i borvidék szőlőültetvényei között. Ez a legmegfelelőbb hely arra, hogy megismerjük, hogyan készül a világ egyik leghíresebb bora. A Douro folyó közelségéből adódóan a vendégek kellemes hajókirándulásokon is részt vehetnek, közben élvezve a táj egyedi szépségét.
A szálloda felszereltsége: 21 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, étterem, bár minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: tenisz, családi játéklehetőségek, vadászat, horgászat, vízi sportok, kerékpártúrák.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

ALMEIDA / SENHORA DAS NEVES

A falu régi házai közt található szálloda, tágas szobái és modern jellege ellenére a nemzeti és kulturális örökség része.
A szálloda felszereltsége: 21 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: horgászat, hajókirándulások, hőlégballonozás, kerékpártúrák.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

BATALHA / MESTRE AFONSO DOMINGUES

A szálloda a nemesi negyedben, a Batalha kolostorral átellenben található. Ez a legmegfelelőbb kiindulópontja a régió elbűvölő kulturális és történelmi értékeinek felfedezésére, melyek közül a legkiemelkedőbb a Fátima szenthely.
A szálloda felszereltsége: 19 szoba + 2 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: úszómedence, horgászat, golf, kerékpártúra, tenisz.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

BRAGANCA / SAO BARTOLOMEU

A Sao Bartolomeo domb tetején álló szállodából lehengerlő kilátás nyílik Braganca városára, annak középkori kastélyára és a környező vidékre.
A szálloda felszereltsége: 28 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek, medence, parkoló, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, kerékpártúrák és lovaglás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

CONDEIXA-A-NOVA / SANTA CRISTINA

A Lisszabon - Oporto autóút mellett, a történelmi egyetemvárostól Coimbra-tól alig 2 km-re található a szálloda. A belső berendezés, akárcsak az épületet körülvevő zöld kastélypark békét és a nyugalmat áraszt.
A szálloda felszereltsége: 45 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, liftek, medence, étterem, bár, széf, mozgássérültek számára kialakított közlekedés.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, hajózás, evezés, rafting, lovaglás, hegyi kerékpártúrák, madármegfigyelés, családi játékok, tenisz, lövészet, medence.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

ELVAS / SANTA LUZIA

A portugál Pousadák közül elsőként alakult meg 1942-ben a szálloda, mely ma a vendégek számára nemcsak a lehető legnagyobb kényelmet kínálja, hanem Alentejo tartomány híres konyhájának ízeit is.
A szálloda felszereltsége: 25 szoba, légkondicionált szobák, liftek, úszómedence, étterem, parkoló, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: céllövölde, horgászat, lovaglás, vadászat, gyalogtúrák, tenisz.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

GUIMARAES / N. SRA. DA OLIVEIRA

A szálloda Guimaraes – a portugál nemzet bölcsőjének - középkori, történelmi központjában található. A szálloda fontos szerepet játszik a város életében, melyben megelevenednek az százados tradíciók.
A szálloda felszereltsége: 10 szoba, 6 lakosztály, légkondicionált szobák, úszómedence, étterem, parkoló, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: golf, lovaglás, céllövölde, tornaterem.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

MARVAO / SANTA MARIA

Marvao kis, tradicionális házai, egy XIII. századi, középkori város falait őrzik. Két kényelmesen berendezett, falusi házból alakították ki a szállodát.
A szálloda felszereltsége: 28 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, étterem, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vadászat, halászat, golf, céllövölde, korcsolyázás.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

OUREM FATIMA / CONDE DE OUREM

Az elbűvölő Ourém város falai között áll a szálloda, pár km-re a híres zarándokhelytől, Fatima-tól. A középkori házakból álló kolostoregyüttes mára modern, kényelmes szálláshely lett.
Szálloda felszereltsége: 30 szoba, légkondicionált szobák, úszómedence, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár, minibár.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

SAO BRAS DE ALPORTEL / SAO BRAS

Az Algarve régió és Portugália legszebb strandjai (partjai) mellett található Sao Brás, mely a hegyi élet és kultúra tipikus vonásait hordozza magán. A kilátás és a környezet éppolyan kitűnő, mint a konyha, a desszertek sokaságával.
A szálloda felszereltsége: 33 szoba, légkondicionált szobák, liftek, étterem, bár, úszómedence.
Sport- és szórakozási lehetőségek: vidéki séták, golf, vízi sportok, kenu, hajózás, lovaglás, kerékpározás, céllövölde, paintball.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

VALENCA DO MINHO / SAO TEOTÓNIA

A szálloda Valencia erődökkel körbezárt környékének legmagasabb pontján áll, a spanyol határ szélén, kivételesen szép kilátással Spanyolországra, a békés Minho folyóra valamint a környező város falaira. A Minho tradíciók legjobb gasztronómiai ínyencségeiből kóstolgathatunk itt.
A szálloda felszereltsége: 18 szoba (egybenyithatóak is), légkondicionált szobák, étterem, parkoló, bár, minibár.
Sport- és szórakozási lehetőségek: horgászat, evezés, kenu, séta-gyalogtúra, strandok, medence.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]

VIANA DO CASTELO / MONTE DE STA LUZIA

Ebből a szállodából a vendégeknek alkalmuk van élvezni Portugália legszebb tájait, Viana do Castelo városát és a tengert. Az épületet körülvevő pompás kert, a gyönyörű fákkal, úszómedencével és a békés környezet kellemes pihenést biztosít.
A szálloda felszereltsége: 47 szoba, 1 lakosztály, légkondicionált szobák, liftek, kerekes székes közlekedő helységek, úszómedence, teniszpálya, konferenciaterem, parkoló, étterem, bár, poolbár, minibár, széf.
Sport- és szórakozási feltételek: horgászat, séták, kerékpártúrák, hajózás, vízi sportok, golf.

[fotogaléria] [vissza a lap elejére]


2009-2014 © AQUA Travel Utazási Iroda

Nyaralás - Madeira (Portugália) | Nyaralás - Porto Santo (Portugália) |Nyaralás - Lisszabon tengerpart (Portugália) | Nyaralás - Algarve (Portugália)
Városlátogatás - Lisszabon (Portugália) | Városlátogatás - Porto (Portugália)
Körutazás - Madeira (Portugália) | Körutazás - Azori-szigetek (Portugália)
Egyéni utazás - Fly and Drive utak Portugália | Egyéni utazás - Azori-szigetek (Portugália) | Egyéni utazás - Pousada (Portugália)
Egzotikus utak - Azori-szigetek (Portugália) | Egzotikus utak - Zöldfoki-szigetek | Egzotikus utak - Brazília

Nászút - Portugália / Madeira

AKTÍV nyaralás - Golf utak| AKTÍV nyaralás - Búvár utak | AKTÍV nyaralás - Surf utak

Last minute - AKCIÓ: Portugália / Madeira

SÁRVÁR szállás